Önmagad Legjobb Verziója – ha elindulnál felé…

Sok mindent letettél már az asztalra az életben? Megtapasztaltad a siker sokszínűségét?  Turbó fokozatban éled az életedet feleségként, anyaként, vezetőként, üzletasszonyként?

Mégis mostanában valamiféle belső űrt tapasztalsz. Úgy érzed, több van Benned, de nem tudod megmutatni. Nem találod a helyed és nem is érted pontosan, mi lehet a baj Veled?

Deák Zita vagyok, coach, tréner, a 40+ hölgyek inspiráló mentora. Az előzőeket megtapasztaltam én is a saját bőrömön. Voltam bankfiókban vezető 12 évig, majd egy másik bankban coach és tréner 10 évig.  Mindkét helyen szerettem dolgozni. Nagyon. Egy darabig. Utána kezdődtek a véget nem érő belső monológjaim, önmagam le- és rábeszélése arra, hogy mit  tegyek vagy éppen ne tegyek, hogyan legyek az, aki valójában vagyok.

Erről írom ezt a blogot. Nem tankönyvekből. Tapasztalatból. Neked.

Hogy megtaláld Önmagad Legjobb Verzióját.

Honnan tudhatod, hogy a mostani még nem az?

– ha hosszú idő óta visszatérő gondolataid, belső hangod szólít, hív valamire, de Te félsz elindulni, akár még csak beszélni is róla bárkinek

– ha a lelked mélyén azt érzed, hogy sokkal több van Benned, mint amit eddig kihoztál magadból

– ha egy ideje már nem találod a helyed a világban és nem érted miért van ez így

– ha megvan mindened (család-munkahely-egészség-barátok-anyagiak stb), mégis úgy érzed, valami hiányzik…. (nem is érted, mi a fene bajod van??)

Ha még ráadásul vezető is vagy akár egy cégnél, akár saját vállalkozásodban, akkor még nagyobb a felelősséged, hiszen a csapatod is oda követ, ahová Te igyekszel….

Szóval Te hová tartasz?

Ebben a blogban bemutatok Neked egy utat, amelyen elindulva Önmagad Legjobb Verziója lehetsz.  Hogy mikor éred el? Nem tudom. Ezt egy ember tudja csak. Én magam még nem tartok a célnál, de úton vagyok már egy ideje és egy biztos: egyre jobban élvezem.

Hozok az utadat lépésekre lebontó témákat és feladatokat, valamint inspiráló kérdéseket, amelyek segítenek felébreszteni magadban azt a vibráló, energikus és különleges hölgyet, aki ott van Benned és arra vár, hogy megmutatkozhasson. Így 40-50 körül ez magával ragadó lehetőség!

Mit kaphatsz, mit nyerhetsz abból, ha elindulsz  „ Önmagad Legjobb Verziója” felé ?

– visszatalálsz önmagadhoz, vagy éppen rálelsz Valódi önmagadra

– kitisztul benned, mi a Te igazi – lelkedből szóló – feladatod, hivatásod

– vezetőként is megéled Valódi Női erődet

– inspiráló új hobbit is találhatsz, az ebből nyert energia pedig érezhető lesz a munkádban is

– végre összeáll a kép: mi a Te különlegességed, egyéniséged azon vonása, amelyet eddig nem bontottál ki magadban

Miért pont ennek a korosztálynak írom a blogot?

Mert mi nők, 40-50 körül, a rengeteg tennivaló közepette könnyen és szinte észrevétlenül akár évekig (!) tudunk lenni-tenni-intézni-élni a szuper gyakorlatias üzemmódunkban, elfelejtve az álmainkat, meg sem hallva azt a kis belső hangot odabenn…Jobb esetben kapunk elismerő szavakat valakitől („micsoda szuper csaj vagy, Te mindent meg tudsz oldani, nna  látod, ezért Téged kértelek és nem mást”) Máskor pedig természetesnek veszik, azt a rengeteg dolgot,  amiért köszönet sem jár…

Mert mi nők, 40-50 körül lassan szembesülünk a szeretteink elvesztésével (és igen, férfitársaink is szembesülnek, de most nem hozzájuk írok 🙂  és  megérint a saját mulandóságunk érzése is. Ez nehéz téma, ráadásul azzal piszkálja a lelkünket, hogy: nekem vajon mennyi időm lehet még? Azt teszem-e, amit valóban tennem kell? Az vagyok-e, aki valóban lenni szeretnék?

Mert mi nők, 40-50 körül már „vagyunk, akik vagyunk” – kialakult egyéniséggel, megbízható  értékrenddel,  gyakorlatias szokásokkal,  rögzített elvárásokkal önmagunk és mások felé. Csak ne volna ott az a kis belső hang, ami időnként másról beszél! Arról suttog, hogy igenis hiányzik valami,  hogy igenis meg kellene próbálnom, hogy igenis adnom kellene magamnak egy esélyt! Hogy igenis mernem kellene…

Ezek miatt írok a saját korosztályomnak, hiszen ez a blog is lehet egy esély, egy ötlet, egy inspiráció Számodra.

Hogyan tudod legjobban hasznát venni?

Egyszerűen olvass és ha találsz majd kérdést, ami megérint, akkor kezd el írni a válaszaidat. Vagy bármit, ami kikívánkozik belőled. Én is így kezdtem. További inspirációt meríthetsz majd önmagadhoz az ingyenesen letölthető munkafüzetekből.

Az én három hívószavam: Intuíció-Inspiráció-Intelligencia. Ezek alapján állt össze az én verzióm.

Neked mi a módszered Önmagad Legjobb Verziójához?

Köszönöm, ha leírod,

Zita

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.